aktivnosti ob občinskem prazniku

Občina Lukovica je mlada podeželska občina, ki se ponaša z bogato zgodovino.Svoj praznik slavi 4. septembra, na dan rojstva velikega rojaka, pisatelja in notarja Janka Kersnika.Tudi mi ob tej priložnosti prispevamo svoj kamenček v mozaiku dogodkov.

V A B I L O

 Vodniško – izletniški odsek

Ob občinskem prazniku vas vabimo na pohod na najvišji vrh občine Lukovica, na Špilk. Dobimo se v nedeljo 1.9.2019 ob 10.00 uri pred planinskim kozolčkom v Blagovici od koder se bomo podali na vrh. Nezahtevne hoje je 3 ure. Malica in pijača naj bosta iz nahrbtnika.

Pohod vodijo vodniki PD Blagovica.

____________________________________________________________________________________

Mladinski odsek

Ob občinskem prazniku, v nedeljo 1. 9. 2019, vas vabim na pohod na Špilk. Zbrali se bomo ob 10.00 uri pri Planinskem kozolčku v Blagovici, nato pa se podali na najvišji vrh občine Lukovica, na Špilk 957 m.Pot je zelo primerna za mlade družinice, zato ste na pohodu zelo dobrodošli tudi vi starši.

Načelnica mladinskega odseka PD Blagovica, Petra Trdin

____________________________________________________________________________________

Gorsko kolesarski odsek

V nedeljo 1.9.2019 vas vabimo tudi na kolesarski izlet iz Blagovice na najvišji vrh občine Lukovica, na Špilk. Zbor je ob 10.00 uri v Blagovici pri planinskem kozolčku. Zadnji del poti na vrh Špilka bomo prehodili, saj pot ni primerna za kolesarjenje.

Vodniki gorsko kolesarskega odseka.

____________________________________________________________________________________

Oblečeni in obuti bodite športno. Priporočljivo je pokrivalo za zaščito glave pred soncem, priporočamo pohodne palice. Pijača, hrana, sladki priboljški so iz nahrbtnika.

V primeru slabega vremena se aktivnost prestavi na naslednjo nedeljo 8.9.2019

 

Planinski pozdrav!                                                                                UO PD Blagovica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja